Med fokus på hudhelse

Oppdag din

naturlige

skjønnhet

pasienten i sentrum

                       En sunn og velfungerende hud er en vakker hud.

En sunn og velfungerende hud er en vakker hud.

Den naturlige huden - den vi blir født med og som vi har som barn, er fast, glatt å ta på, jevn i farge, er godt fuktet og sterk. Etterhvert som huden utsettes for skader, primært fra sol, men også fra andre faktorer, begynner huden å endre utseende og også funksjon. Det er her uttrykket “skin restoration” kommer inn - for medisinsk hudbehandling handler nettopp om å sette huden tilbake i dens naturlige tilstand, slik at den igjen ser ut og fungerer som den skal. En frisk og velfungerende hud er også en hud som er pen å se på, som oppfører seg forutsigbart og som er god å være i. En hud som fungerer slik den skal vil også beskytte deg, slik den er ment å skulle gjøre og være motstandsdyktig mot sykdom. Å bistå deg i å oppnå dette er lidenskapen til oss som jobber ved Ad Fonte Klinikken. 

Vår prosess

Hvordan vi jobber

Bestill konsultasjon
01

Konsultasjon

En grundig konsultasjon sikrer optimal, effektiv og trygg behandling.

02

Individuell behandlingsplan

På bakgrunn av innsikt fra konsultasjonen lager vi en behandlingsplan som er tilpasset dine behov, ønsker og eventuelle begrensninger.

03

Oppfølging

Vi følger deg gjennom hele behandlingsløpet, vurderer fortløpende effekt av behandling og justerer planen etter behov.  

Hvem vi er

Erfarne behandlere dedikert til din hudhelse

Ad Fonte Klinikken drives av Rannveig Welle, en erfaren sykepleier med lidenskap for hudhelse. Med sin omfattende bakgrunn og utdanning innen kosmetisk dermatologi og sin rolle i undervisning i faget, tilbyr Rannveig en unik blanding av medisinsk kunnskap og estetisk forståelse. Rannveig har håndplukket et team bestående av terapeuter som også deler hennes etiske tilnærming og lidenskap til faget. Synnøve, Agnieszka og Rannveig deltar jevnlig på kurs og konferanser i inn og utland, for å hente inspirasjon og utvide kunnskap, slik at de alltid kan tilby behandlinger på høyeste faglige nivå.

Kosmetisk medisin er et bredt fagfelt og for å oppnå spisskompetanse kreves det at man har mulighet til å fordype seg. I tråd med dette er det visse behandlinger som kun utføres av én eller to av behandlerne.

Våre behandlinger

Populære behandlinger

Alle behandlinger
Fotona 5D - vår mest populære behandling
Fotona 5D - vår mest populære behandling
01

Fotona 5D - vår mest populære behandling

Fotona Dynamis SP PRO er en laser som bruker to ulike bølgelengder og dermed muligheten til å behandle et vidt spekter av indikasjoner. Erbium Yag er en fraksjonert ablativ laser som kan benyttes til forbedring av hudens tekstur, linjer, porer, strekkmerker og arr. NdYag er en non-ablativ laser som benyttes til behandling av blodkar, rødhet, hår og pigment. Ved å kombinere de to ulike laser-teknologiene kan man behandle huden i alle lag og oppnå en total hudforbedring. Denne behandlingen kalles en Fotona 5D protokoll og er en av våre mest populære behandlinger.

Medisinsk Mikroneedling
Medisinsk Mikroneedling
02

Medisinsk Mikroneedling

Mikroneedling med Dermapen kickstarter kroppens produksjon av kollagen og elastin, som forynger huden og gir den økt spenst og fylde. Behandlingen er rask, skånsom, effektiv, gir minimal nedetid og langvarige resultater.

Kjemisk peel
Kjemisk peel
03

Kjemisk peel

En kjemisk peel har til hensikt å forbedre hudens utseende og tekstur ved å svekke bindinger mellom de døde hudcellene på hudoverflaten. Gamle, skadete hudceller felles av, cellefornyelsen økes og nye friske celler kommer til. Resultatet er en frisk glød, myk og elastisk hud og en reduksjon av fine linjer og pigmenteringer.

Hyaluronsyre-injeksjoner
Hyaluronsyre-injeksjoner
04

Hyaluronsyre-injeksjoner

Revoc50, Sunekos og Profhilo er biostimulerende produkter, bestående av aminosyrer og hyaluronsyre. Injeksjonene settes i underhuden, forbedrer miljøet rundt cellene som lager kollagen og elastin og resulterer i en forbedret hudkvalitet. Disse produktene fyller ikke ut, men stimulerer huden naturlig uten å endre utseendet ditt.

Hva sier pasientene?

Har vært hos flere hudpleiere i mitt voksne liv, men det er først hos Rannveig jeg virkelig har fått hjelp! Hun vet hva hun driver med og forstår årsaken til eventuelle problemer i huden og kan gi den beste behandlingen deretter. Dette, og hennes utdanning, gjør meg trygg på henne og den behandlingen jeg får. Jeg trives bedre nå med min «voksne» hud enn noen gang før! Og det er virkelig morsomt å se forandringen som skjer.

Inger-Johanne
50 år

Etter å ha fått analyse av huden hos Ad Fonte klinikken, og dertil oppfølgende behandlinger, har jeg fått forbedret huden min betraktelig. Etter kviser i ungdomsårene, arr og rosacea har jeg fått en hud som ser frisk og sunn ut, og som er med på å øke livskvaliteten. Sykepleierne ved klinikken har mye kunnskap, og jeg har erfart at deres behandling har hjulpet meg.

Kristina
37 år

Behandlingene som tilbys på Ad Fonte betyr svært mye for meg som har slitt med både akne og rosacea. Måten jeg og mine bekymringer rundt hudproblemer blir ivaretatt på, at jeg virkelig føler jeg blir tatt på alvor, gjør at jeg stoler 100% på fagkunnskapen som ligger til grunn for anbefalinger og behandlinger på klinikken. Jeg har opplevd en genuin interesse og inngående kunnskap. Rannveig har vært til stor hjelp for meg og hele tiden har jeg følt en trygghet på grunn av den etiske holdningen hun har.

Martine
44 år
Left Arrow - Inner Webflow Template
Right Arrow - Inner Webflow Template